Rák és Regenerációs étrend

Rákról és a regenerációs étrendről, rákmegelőzés táplálkozással, daganat kialakulás védelem,

Régen, amikor a rákbetegség még ritka jelenség volt Amerikában, időskori betegségnek tartották. Ma már a teljes népesség 25 %-át érinti, köztük a csecsemőket is. Bizonyított tény, hogy a rák új keletű térnyerését az ülő életmódnak az elterjedése, a zsíros ételek túlzott fogyasztása, a talaj kimerülése, a modern ételtartósítás, a mindem átható alacsony szintű sugárzás, a betegségre való fogékonyság és a környezet mérgező anyagai okozzák. A tökéletesedő diagnosztikai eljárások ugyancsak hozzájárulnak a rákos esetek statisztikájának romlásához.

Az évszázadok során a rákos betegek táplálkozásterápiájának több változata kialakult, noha a 21. század első éveiben a hivatalos medicina berkeiben közmegegyezés született arról, hogy egyes kémiai anyagok, a dohányzás, a túl sok zsíros étel illetve a kevés gyümölcs, zöldség, teljes gabona és babfélék bevitel a betegség kialakulását segíti.

Aki a rák korszerű táplálkozásterápiájával foglalkozik, nem kerülheti meg Max Gerson munkásságát. Több mint harmincéves átfogó, sikeres klinikai tevékenysége során előrehaladott rákos betegeket gyógyított kizárólag diétával. Az ismert emberbarát, Nobel-díjas orvos Albert Schweitzer "az orvostudomány egyik legkiemelkedőbb géniuszának" nevezte Max Gerson-t.

Gerson teljes rákterápiáját és részletes javaslatait az A Cancer Therapy and The Cure of Advanced Cancer by Diet Therapy című munka ismerteti. Gerson gyakorlati tapasztalatok alapján dolgozta ki gyógymódját. Az ősi és a modern eljárásokból egyaránt merített, ám kizárólag azokat alkalmazta, amelyekről klinikailag bebizonyosodott, hogy a belső szerveket megújítják. Módszere kiküszöböli a rákot okozó elfajulást, és a szervezet meggyógyítja önmagát.

Rákmegelőzés étrenddelGerson azt tanácsolta, hogy a lehető legjobb hatás érdekében betegei a legaprólékosabb részletességgel tartsák be gyógymódját.
Gerson felfedezésének egyik nagy értéke a nem specifikus kezelés, terápiájának célja az ember egész szervezetének megújítása volt. Tehát a rák legkülönfélébb fajtáit ennek megfelelően kezeli.
Klinikai tapasztalatai alapján megállapította azt is, hogy ez a módszer - kisebb korrekciókkal - a legtöbb más, degeneratív betegséget is gyógyítja. Sok, degeneratív betegségekkel foglalkozó holisztikus gyógyító különféle állapotokra alkalmazta a teljes megfiatalítás elvét.

A még tevékeny és életerős embereket néha egészen könnyű kigyógyítani a rákból.
Súlyos degeneráció és az életerő elvesztése esetén azonban mindig nehéz. Gerson nyomán az étrendi rákgyógyítás több sikeres apostola - leginkább az amerikai Jethro Kloss és sok európai gyógyító - alkalmazta a friss zöldségből és gyümölcsből, leginkább a levükből álló tisztító kúrát. Zabot és más teljes gabonafélét is beiktattak az étrendbe.
A hús és az állati eredetű élelmiszer tilos volt, kivéve a nagymérvű hiányt, noha Gerson étrendjében a borjúmájkivonat és a borjúmájlé is szerepel. Más tisztító eljárásokat is használtak, különösen a beöntést.

RákmegelőzésGerson ideje óta a rákot befolyásoló tényezők megváltoztak. A jóléti társadalmakban az 1960-as évek óta tovább növekedett a vörös húsok fogyasztása, ám az utóbbi másfél évtizedben 25 %-al visszaesett. Ugyanakkor nagyon megugrott a növényi olajok használata, az élelmiszerekhez adott vegyi anyagok, hormonok és antibiotikumok mennyiségével együtt. A talaj mindinkább kimerül, ezért az állati és a növényi eredetű élelmiszerek minősége egyre silányabb lett. Továbbá nagy mértékben megnőtt a fluorozott vagy más okok miatt kétes minőségű ivóvízzel ellátott városok száma, a népesség körében agresszíven terjednek a különböző parazitafertőzések.
A sokszorosára emelkedett a különböző televíziók, számítógépek, telekommunikációs terminálok és berendezések száma, és sugárzással töltötte meg a környezetet. A családok felnőtt tagjai dolgozni járnak, s így senki sem marad otthon egészséges ételt készíteni.

A fenti változások mellett szinte észrevétlen marad az avas, rossz minőségű, többszörösen telítetlen növényi olajok fogyasztásának terjedése, amelyeket még tovább rontva, hidrogénezéssel margarinná, szendvicskrémmé vagy egyéb mesterséges zsiradékká alakítanak át.

Minden rákkal diagnosztizált ember másként éli át ezt az erőpróbát. Mióta a National
Cancer Institute végre valahára elismerte, hogy a táplálkozás döntő szerepet játszik a rák kialakulásában, sokan próbálkoznak étrendi reformmal. Még a kemoterápiát és más radikális kezelést végző szakemberek is étrendváltásra kezdik buzdítani a betegeket. Egyértelmű, hogy a radikális kezelés jobban használ az erős, többletjegyekkel rendelkező egyénnek, akinél a rák gyorsan terjed. Gerson és társai fölfedezték, hogy a röntgensugár, a kemoterápia és a sebészeti beavatkozás tovább gyengíti a szervezetet, amit a többlet-állapotú ember jobban győz erővel.

Regenerációs étrend Rák betegeknek

A ÉTREND: Elsősorban gabonafélék, zöldségek, tengeri növények, hüvelyesek, csírák, gyógynövények, mikro algák, ha a páciens úgy kívánja, kevéske nyers zöldség
vagy csíra, de a súlyos hideg- és hiány-jegyeket mutató embereknek legalább közepesen
mindent át kell főzni, másoknak csak alig.

A tengeri növények fontosak, kivéve hasmenés esetén. Egész gyümölcsöt (nem a levét)
mérsékelt mennyiségben adhatunk, ha nagyfokú gyengeség áll fenn, pároljuk meg, de ha kandidás tüneteket vált ki, vagy laza székletet okoz, hagyjuk el. Kiegészítésképpen halra, vagy más, állati eredetű ételre lehet szükség.

A napi étrend táplálékaránya: 45 % gabona, 35 % zöldség, 10 % gyümölcs, 5 % bab és egyéb hüvelyes, 5 % más javasolt ételféleség.

Hatás: Ez az étrend finoman csökkenti a rákot tápláló toxikus többletet, kórokozó organizmust és a gyenge, törékeny, vérszegény, hideg vagy másképpen hiányos emberek degeneratív betegségét. Az étrend egyensúlyt teremt az erőteljesebb kezelések időszakában.

B ÉTREND: Gyümölcs, zöldség és a levük, búzafűlé, tengeri növények, magok, gabonafélék, hüvelyesek csírái, omega-3/GLA-tartalmú ételek és olajok és a megfelelő mikro algák, fűszerek, gyógynövények, amelyek megsemmisítik a méreganyagokat, erősítik az immunrendszert.

Főtt gabona naponta egy alkalommal, ezen kívül enyhén átfőtt zöldségek és csírák, nyers zöldség-csíra saláták szerepelnek még a napi menüben. Ha a toxikus terhelés fájdalmat okoz, beöntést kell adni.

Levek adagolása: legfeljebb 6 csésze (1,5 l) gyümölcs- és zöldséglé naponta.
Búzafű: 30 ml lé naponta háromszor vagy 1 púpos teáskanál búza- vagy árpafűlépor naponta háromszor.

A napi étrend táplálékaránya: 35 % csíráztatott gabona, hüvelyes és mag, 45 % zöldség és gyümölcs, valamint a levük, 10 % főtt gabona, 10% egyéb javasolt ételféleség.

Hatás: Ez az étrend sokkal gyorsabban kiüríti a betegséget kiváltó toxinokat, mint az A ÉTREND, és azoknak való, akik erősnek tűnnek, erős a pulzusuk, és sem a székletük nem laza, sem hidegre utaló jegyeik nincsenek.

C ÉTREND: Mindenben megegyezik a B ÉTREND-del, de, minden gabonát csíráztatni kell, és csak nyers táplálékot adunk a napi egy zöldségleves kivételével, purgáló, erőteljesen tisztító növényekre és gyakori beöntésekre van szükség.

Lé adagolása: legfeljebb 10 csésze (24 dl) gyümölcs- és zöldséglé naponta.

Búzafű: 60 ml lé naponta háromszor, vagy 2 púpos teáskanál búza- vagy árpafűlépor naponta háromszor.

Hatás: Ez az étrend rendkívül gyorsan csökkenti a toxintöbbletet, és annak a székrekedésre hajlamos, viszonylag erős embernek felel meg legjobban, aki többlet-jegyeket mutat, vagyis vastagon lepedékes a nyelve, hangosan beszél, erős a pulzusa.

A regenerációs étrend szempontjai

A fenti A, B, C étrendvázlat nem merev. Lehet, hogy egyes elemeiket kombinálni kell az egyéni szükségleteknek megfelelően. A rák és a többi degeneratív betegség általában többletek és hiányok bonyolult keveréke, ezért rugalmasan érdemes kiválasztani a páciens számára legelfogadhatóbb tisztítási szintet. Gyakran fordul elől, hogy a beteg kezdetben néhány hétig elviseli a sokkal szélsőségesebb tisztítást, utána azonban az A ÉTREND következik.

Az előrehaladott rákos esetek sikeres kezelése néha két évig is eltarthat. A revitalizálás természetesen sokkal több időt vesz igénybe, ha az étrend és a többi gyógyulási tényező távolról sem tökéletes.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Szőlőmag Őrlemény

Szőlőmag Őrlemény Árak
Viniseera Szőlőmag Őrlemény, 250 g 4.871 Ft
Viniseera Szőlőmag Őrlemény, 150 g 3.271 Ft
Viniseera Szőlőmag Őrlm. Plusz, 150 g 5.971 Ft
Szőlőmag Őrlemény Összehasonlítás

Vélemények a Szőlőmagról

Kiss Piroska, Sopron » Érszűkület, Magas vérnyomás
Magas vérnyomásra és érszűkületre issza az uram és abszolút hatásos. A port ásványvízzel keverve fogyasztja. Nagyon örülünk, hogy megismertük ezt a terméket, szívesen állunk a tapasztalatunkkal mások rendelkezésére. Üdvözlettel: Kiss Piroska
Horváth Jánosné, Kecskemét » Agyvérzés
Édesanyám agyvérzést kapott és lebénult. Naponta 2x egy kávéskanállal szedi. Amióta szedi jobb az étvágya, javult a hangulata, könnyebben mozgatható és már szótagot is mond. Nekünk segített.
Ötvenentúl.hu, Bejegyzés » Öregedés ellen, Szépségápolás
Éveket is letagadhatsz életkorodból a szőlőmag segítségével, és erről nem csupán a tükör árulkodik. Közérzeted is fiatalos lendületet kap az apró magok erejétől. A sejtek rugalmasságát biztosító kollagén mennyisége az évek során csökken. Bőröd elveszíti rugalmasságát, és a sejtfalak egyre kevésbé tudnak védekezni az öregedési folyamatok ellen. Gyakran tapasztalhatsz fáradékonyságot, hatalmukba kerítenek az ízületi panaszok, az emésztési zavar. Mindezt együttesen gátolja a szőlőmag, hiszen nem csupán egy ponton avatkozik be, hanem szervezeted egészét megújítja. A kollagén rostok felépítésével feszesíti bőrödet, segít megkötni a nedvességet. Fogyasztása mellett a napfény káros sugaraival is kevésbé kell számolnod. Hatása látványosabb, mint a külsőleg alkalmazott kozmetikumoké.
Gombos Judit, Győr » Szívinfarktus, Jó erőnlét, Vérkeringés
Kb. fél éve esszük naponta lekvárba keverve, az édesanyám, a párom és én. Édesanyám, aki 84 éves szívinfarktuson esett át 1 éve, sokkal jobban érzi magát fizikailag és szellemileg is. Párom is nagyon elégedett a termékkel. Én úgy vettem észre, mióta eszem az őrleményt, azóta jobb a vérkeringésem a kezemben és a lábamban, nem hidegek, és sokkal jobb erőben vagyok.
Karácsonyra gyermekeink is kapnak egy-egy doboz Viniseerát.
Hittaller Krisztina, Szombathely » Megfázás, Nátha
2010.szeptember óta szedem az őrleményt, nem voltam beteg, a náthám két nap alatt elmúlt.
Csak ajánlani tudom. Üdv:Hittaller Krisztina Szombathely.
Még több Vélemény a Szőlőmagról
Ha ide kattint, még több véleményt olvashat az Szőlőmag Őrleményről.

Biomax Kedvezmények

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.