Szőlőmag őrleménnyel a bőr szépségéért

Szőlőmag őrleményt fogyasztva sokat tehetünk bőrünk épségének és egészségének a megőrzése érdekében

A hagyományok és a népszokások értelmében a szőlőnek mindig is egészségvédő hatásokat tulajdonítottak. A szőlőből készült bor esetében már évszázadokkal, sőt évezredekkel korábban megfigyelték, hogy a mértékletes borfogyasztás valóban hozzájárul az egészség megóvásához.
Ugorjunk vissza egy nagyot az időben: Az ókor embere nem feltétlenül csak azért fogyasztott napi rendszerességgel bort, hogy mámoros állaptba kerüljön, vagy mert nehézkesen működött akkoriban az ivóvíz ellátás...

A szőlő, mint ősi kultúrnövény végigkísérte az embersiég fejlődését, így lehetőségünk volt alaposan kiismerni ezt az értékes gyümölcsöt.
Hazánk mindig is igen „jól állt” a szőlőtermesztés kapcsán. Fogyasztjuk közkedvelt csemegeként, felhasználjuk a borkészítés tradícionális alapjaként. Van azonban egy része a szőlőnek, amelyet sokáig nem ismertünk: Ez a szőlőmag.

A szőlőmag a XX. századik lényegében ismeretlen volt a nagyvilág előtt. Kutatások szerint azonban a szőlő magja legalább olyan értékes, mint maga a gyümölcshús.
Senki ne kezdjen most mértéktelen szőlőmag fogyasztásba, hiszen hiába nyeljük le egészben a magokat, vagy szimplán szétrágjuk, attól még nem érezhetjük jótékony hatásait!

A szőlőmagot meg kell őrőlni, ahhoz, hogy hatásai a szervezetben érezhetőek legyenek!

A C-vitamin Nobel-díjas felfedezője, Szent-Györgyi Albert is megmondta, hogy a szőlőmag őrlemény antioxidáns hatású, támogatja a nyálkahártyák egészségét, segíti a keringési –és bélrendszer  megfelelő működését, hozzájárul az agyi és idegrendszeri funkciók védelméhez.
Szent-Györgyi Albert azonban azt nem tudhatta, hogy az őrleményt modern korunkra igen jelentős bőrápolóként is  jegyzik majd!

Szőlőmag őrleményt fogyasztva talán elsőre meglepőnek hangzik, de sokat tehetünk bőrünk épségének és egészségének a megőrzése érdekében. A szőlő magja antioxidáns, gyulladácsökkentő és érregeneráló vegyületeket egyaránt tartalmaz, amelyek a mag őrlését követően a szervezetben képesek lesznek kifejteni pozitív hatásaikat.

A flavonoidokkal és polifenolokkalfelvértezett” szőlőmag őrlemény igazi antioxidáns-bombaként, harcol a szabadgyökök ellen a szervezetben. A szabadgyökök túlzott elszaporodása többek között az öregedési folyamatok kialakulását is eredményezi. Az öregedés első jele pedig külsőleg jelentkeznek, például a bőr egészségnek és épségének a romlásával válnak egyértelművé!
A szőlőmag őrlemény antioxidánsai védik a bőrben a hajszálereket, amelyek a bőr szöveteinek a tápanyag ellátásáért felelnek.

A szőlőmag őrleménynek szerepe van a rugalmas és nedves bőr kialakításában. Kozmetikai vizsgálatok során kiderült az is, hogy rendszeres fogyasztásával a ráncok képződése is lelassítható. A szőlőmag őrlemény értékes hatóanyagairól bebizonyították, hogy fellendítik a szervezet kollagéntermelését. A kollaégn a bőr szilárdító és összetartó váza. A bőr 75%-a kollagénből tevődik össze. A kollagén megfelelő mértékű és minőségű termelése nélkülözhetetlen a bőr egészségéhez is. 

A szőlőmag őrleményt pattanások ellen is sikerrel alkalmazhatjuk.
Szépségápolási szempontból nem csupán belsőleg fogyasztva segíthet: Használják kezelésekhez, masszázsokhoz, különböző szépségápolási krémek alpanyagaként. Utóbbi esetekben grantált eredmény az üde, friss, ápolt és illatos bőr!

Készíthet hatékony arcpakolást. Hogyha  a szőlőmag őrleményt összekeveri mézzel, hogyha gondolja, egy kevéske vizet is adhat hozzá.
A pépes keveréket, enyhén vizes kézzel, körkörös mozdulatokkal alaposan dörzsölje be arcbőrébe. 5-7 percig hagyja rajta, végül mossa le az arcáról. Ily módon felhasználva, a szőlőmag őrleménnyel szépítheti, feszessé teheti és felfrissítheti arcbőrét, továbbá az elhalt hámsejteket is eltávolíthatja.

Hogyha zsíros a bőre, keverjen össze szőlőmag őrleményt joghurttal, és vigye fel TISZTA arcára. Körülbelül 20 percig hagyja fent, majd öblítse le.

Ne feledje, a szőlőmag őrlmény a szájon át fogyasztva is hozzájárulhat bőre egészségéhez! Étrendkiegészítőként igen praktikusan felhasznáható. Reggelihez ajánljuk, hogy egy kávéskanálnyi őrleményt keverjen össze tejföllel, ezt elfogyaszthatja önmagában, de rákenheti kenyérre is. Kenyérbe és süteményekbe sütve, teába belekeverve is ízletes.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Szőlőmag Őrlemény

Szőlőmag Őrlemény Árak
Viniseera Szőlőmag Őrlemény, 250 g 4.871 Ft
Viniseera Szőlőmag Őrlemény, 150 g 3.271 Ft
Viniseera Szőlőmag Őrlm. Plusz, 150 g 5.971 Ft
Szőlőmag Őrlemény Összehasonlítás

Vélemények a Szőlőmagról

Kiss Piroska, Sopron » Érszűkület, Magas vérnyomás
Magas vérnyomásra és érszűkületre issza az uram és abszolút hatásos. A port ásványvízzel keverve fogyasztja. Nagyon örülünk, hogy megismertük ezt a terméket, szívesen állunk a tapasztalatunkkal mások rendelkezésére. Üdvözlettel: Kiss Piroska
Horváth Jánosné, Kecskemét » Agyvérzés
Édesanyám agyvérzést kapott és lebénult. Naponta 2x egy kávéskanállal szedi. Amióta szedi jobb az étvágya, javult a hangulata, könnyebben mozgatható és már szótagot is mond. Nekünk segített.
Gombos Judit, Győr » Szívinfarktus, Jó erőnlét, Vérkeringés
Kb. fél éve esszük naponta lekvárba keverve, az édesanyám, a párom és én. Édesanyám, aki 84 éves szívinfarktuson esett át 1 éve, sokkal jobban érzi magát fizikailag és szellemileg is. Párom is nagyon elégedett a termékkel. Én úgy vettem észre, mióta eszem az őrleményt, azóta jobb a vérkeringésem a kezemben és a lábamban, nem hidegek, és sokkal jobb erőben vagyok.
Karácsonyra gyermekeink is kapnak egy-egy doboz Viniseerát.
Hittaller Krisztina, Szombathely » Megfázás, Nátha
2010.szeptember óta szedem az őrleményt, nem voltam beteg, a náthám két nap alatt elmúlt.
Csak ajánlani tudom. Üdv:Hittaller Krisztina Szombathely.
Még több Vélemény a Szőlőmagról
Ha ide kattint, még több véleményt olvashat az Szőlőmag Őrleményről.

Chia mag infók
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.